Elektriker i Nacka

Välkommen till Ortmans plåt & bygg!

Behöver du hjälp av en professionell Elektriker?

Vi tar det totala ansvaret för och samordnar hela ditt byggnadsprojekt, från det första spadtaget till slutstädning och besiktning. Att du som kund blir nöjd med slutresultatet är vårt främsta mål. Därför utser vi redan från början en kontaktperson för just ditt projekt som håller i alla trådar och har en tät kontakt med dig som kund under hela byggnadsprocessen.

Att bygga grunden

Oavsett vilket arbete man åtar sig så kan vikten av ett bra grundarbete inte underskattas. Om grunden inte byggs på rätt sätt så kommer huset inte heller att bli rätt. När det gäller markarbeten inför att bygga en husgrund så rekommenderas att du tar in professionell hjälp. Detta gäller oavsett vilken husgrund du beslutar att anlägga – betongplatta eller krypgrund.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Ortmans plåt & bygg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Elektriker i Nacka

Grundundersökning

Innan vi börjar gräva gör vi en noggrann undersökning av marken där byggnaden ska stå, en så kallad geoteknisk undersökning. Denna geotekniska undersökning kan variera i pris – vi hjälper dig att hitta det bästa och mest prisvärda alternativet.
Denna undersökning är oerhört viktig då vi vill eliminera risker och obehagliga överraskningar.

Våra tjänster

Elinstallationer - Ortmans plåt & bygg

Elinstallationer

Plåtarbeten - Ortmans plåt & bygg

Plåtarbeten

Hus- & Markarbeten - Ortmans plåt & bygg

Hus- & Markarbeten

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Plåtslageri

Vi har plåtslagare till vårt förfogande. Våra plåtslagare fixar taket och plåtarbeten på fasaden, till exempel fönsterbleck. Vi monterar också hängrännorna och stuprören.
Ventilationen inomhus är också ett viktigt arbete som våra plåtslagare tar hand om.
Målning ingår också samt, om du så önskar, tilläggsisolering.

Elektriker

Installation av el måste göras av ett företag som är specialiserade och auktoriserade för elinstallation och vi är ett sådant företag. Vi har auktoriserade elektriker anställda hos oss. Du som husägare är i slutänden ansvarig för att alla fasta elinstallationer är korrekt utförda och detta är naturligtvis inget du vill lämna åt slumpen. Vi har därför knutit denna kompetens till vårt företag.